Cautare

4898 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 ilfov" (2.90 secunde)
Transportul in regim de taxi in zona Bucuresti - Ilfov, se doreste a fi modificat prin eliminarea posibilitatii Transportatorilor Autorizati in judetul Ilfov de a opera in Bucuresti, aceasta modificare lasand pe drumuri aproximativ 2000 de familii ce isi asigura traiul de zi cu zi din aceasta activitate, cu toate ca legea 168/2010 le da dreptul de a opera in Bucuresti.
‘In acest context reamintim faptul ca primarul orasului Voluntari a fost exclus din organizatia locala PSD Voluntari pe 15 martie 2010, decizie validata de presedintele PSD Ilfov, Robert Sorin Negoita.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara. ... Printre obiectivele unitatii, la capitolul investitii este trecuta si modernizarea vilei de protocol a unitatii din Izvorani, judetul Ilfov.
Potrivit unui comunicat al Metrorex, remis vineri AGERPRES, proiectul este inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti - Ilfov (PMUD) 2016 - 2030, in acest moment documentatia proiectului aflandu-se pe circuitul procedurii de aprobare prin Hotarare de Guvern.
Potrivit unui comunicat al Metrorex, remis vineri AGERPRES, proiectul este inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti - Ilfov (PMUD) 2016 - 2030, in acest moment documentatia proiectului aflandu-se pe circuitul procedurii de aprobare prin Hotarare de Guvern.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. ... Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... Ilfov, ocupant stanga spate in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internat la spital.
In perioada martie-august 2010, K. ... Stefan de 46 de ani, din judetul Ilfov, F. Gheorghe de 34 de ani, din judetul Ilfov, F.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
La data de 8 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale au stabilit ca M. ... Ilfov, in data de 08.09.2010, ora 04.30, in timp ce se afla pe str.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.00, M. ... Ilfov, a condus un microbuz marca Mercedes, pe bd. ... La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 17.00, M.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... La data de 09 noiembrie 2010, in jurul orei 16.00, C. MIHAITA de 23 de ani din jud.Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia, pe Cal.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. ... La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 17:35, M.
google-analytics.com